Читај ми!

URS: Besplatna užina za đake

Lider URS-a Mlađan Dinkić je ponovio da se ta stranka zalaže da se svim đacima u osnovnim školama obezbedi besplatna užina i zdrava hrana proizvedena u Srbiji, što će značiti i više prihoda za poljoprivrednike.

Lider ujedinjenih regiona Srbije Mlađan Dinkić rekao je da ta stranka traži da se svim đacima u osnovnim školama obezbedi besplatna užina i zdrava hrana proizvedena u Srbiji, kao i više prihoda za poljoprivrednike.

''Tražimo da nam deca budu zdravija, a poljoprivrednici da imaju više novca", rekao je Dinkić u razgovoru sa poljoprivrednicima u šumadijskom selu Čumić.

Kako je navedeno u saopštenju URS-a, istakao je da se neki mali problemi običnih ljudi mogu rešiti odmah i da zato ta stranka traži da se, umesto politike stezanja kaiša, svim đacima u osnovnim školama obezbedi besplatna užina i zdrava hrana proizvedena u Srbiji.

''Zamislite recimo, da jednu jabuku dnevno damo kao dodatak na užinu svim osnovcima u Srbiji. To je 570.000 jabuka dnevno, da pomognemo našim poljoprivrednicima da zarade, a naša deca da jedu zdravu hranu proizvedenu u Srbiji", rekao je Dinkić.

петак, 19. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво