Читај ми!

Radulović: Promeniti "parazitski sistem"

Srbija mora da promeni "parazitski partijski sistem", smanji namete za rad i zaustavi "arčenje novca" iz preduzeća koja ne rade, rekao je bivši ministar privrede Srbije Saša Radulović, koji sakuplja potpise za učešće na izborima 16. marta.

Bivši ministar privrede Srbije Saša Radulović izjavio je na skupu u Novom Sadu da Srbija mora da promeni "parazitski partijski sistem", smanji namete za rad i zaustavi "arčenje novca" iz preduzeća koja ne rade, saopštila je njegova izborna lista "Dosta je bilo".

"Nismo mi ništa lošiji, gluplji i drugačiji od drugih naroda. Problem je u parazitskom sistemu koji sam spreman da menjam. Mi moramo da pobedimo", rekao je Radulović, koji sakuplja potpise za učešće na izborima 16. marta.

Radulović je ukazao da Srbija ima ekonomiju u kojoj se sve subvencioniše i dotira iz budžeta.

"Gotovo niko ne može sam nešto da napravi te zbog toga, kaže, tonemo u sve dublju krizu, dok javna preduzeća vode partijski kadrovi koji deo svojih primanja odvajaju za stranku", naveo je on i istakao da takvo stanje mora da se menja.

Radulović je naveo da mora da se menja sistem u kome kada zaradite 300 evra, državi morate na ime poreza i doprinosa da date 120.

On je istakao da reforme dovode do privrednog rasta, povećanja zaposlenosti i većeg životnog standarda građana Srbije.

"Hoću da napravim društvo, u kojem moje dete može da uspe na osnovu toga šta zna, a ne koga zna. Ovo je tek početak. Izlazimo na teren, razgovaraćemo sa građanima po celoj Srbiji. Neću odustati od onoga što sam započeo", rekao je Radulović.

четвртак, 25. април 2024.
14° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво