SRS: Žrtve tranzicije neće biti nemoćne

Ukoliko radikali budu na čelu prestonice "žrtve tranzicije" neće biti obespravljene i nemoćne, kaže Nemanja Šarović, kandidat SRS-a za gradonačelnika Nemanja Šarović.

Kandidat Srpske radilkalne stranke za gradonačelnika Nemanja Šarović obećao je da "žrtve tranzicije" u Beogradu neće biti nemoćne i obespravljene ukoliko radikali budu upravljali prestonicom.

"Običan narod pretvoren je u žrtve tranzicije o kojima niko ne brine, od kojih čelnici gradske vlasti okreću glavu osim pred izbore, kada im se ljubazno smeškaju i obećavaju stvari koje se, svi znamo, nikada neće ispuniti", izjavio je Šarović, saopštila je SRS.

Šarović, koji je kandidat za gradonačelnika radikala i pokreta "Obraz" i SNP "Naši" je rekao i da je "Beograd postao džinovski sabirni centar" u kome ogromna većina njegovih žitelja pati i "povija se pod teretom nepodnošljive brutalnosti političke kvazielite".

"Mi se nikada nećemo složiti sa tim da sadašnje "žrtve tranzicije" zauvek ostanu nemoćne i obespravljene - naša misija je da narodu vratimo nadu i da zajednički, gromoglasno kažemo režimu da nije sve gotovo" rekao je Šarović..

петак, 26. април 2024.
9° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво