Читај ми!

Merkelova čestitala Nikoliću

Pobedu na predsedničkim izborima u Srbiji Tomislavu Nikoliću čestitala je kancelarka Nemačke Angela Merkel.

Kancelarka Savezne Republike Nemačke Angela Merkel čestitala je Tomislavu Nikoliću pobedu na predsedničkim izborima u Srbiji.

"Nadam se da ćete se snažno zalagati za nastavak integracije Srbije u Evropsku uniju. Nemačka će biti pouzdan partner vama i vašoj zemlji u sprovođenju za to neophodnih reformi, naglasila je u čestitki kancelarka Angela Merkel.

Nikolić je razgovarao u Beogradu sa političkim direktorom Ministarstva spoljnih poslova Nemačke, gospodinom Hansom - Diterom Lukasom.

Kako je navedeno u saopštenju SNS-a, Nikolić je izrazio želju za najboljom i najbližom saradnjom Srbije i Nemačke, kako na ekonomskom, tako i na političkom planu.

Nikolić i Lukas saglasili su se da su evropske integracije proces kojim će Srbija u budućnosti obezbediti ekonomski napredak, a da bilateralna saradnja dve zemlje može da bude podignuta na viši nivo.

Izabrani predsednik Srbije istovremeno se zahvalio Lukasu na čestitki koju mu je Merkel uputila.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
9° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво