Na Sajmu knjiga promocije edicije Radio Beograda 2

U protekloj godini RTS izdavaštvo objavilo je 27 novih i tri obnovljena naslova. Neki od njih premijerno su predstavljeni na Sajmu knjiga.

Na programu šestog dana Sajma knjiga su promocije edicije Radio Beograda 2 ''Knjige godine'' i trodelne antologije ''Dizajn i dizajneri 20. i 21. veka''.

"Među novim naslovima izdvojio bih svojevrsnu enciklopediju 'Dizajn i dizajneri 20. i 21. veka 'Radmile i Marijane Milosavljević, koju smo radili sa izdavačkom kućom  'Orion '. Tu je okupljeno 300 proizvoda raznih dizajnera, kratke priče o njima i njihove biografije", rekao je Dragan Inđić, odgovorni urednik RTS izdavaštva.  

U saradnji sa fondacijom "Slobodan Stojanović", objavljen je roman "Lav u Beogradu", pisca i dramaturga koji je iza sebe ostavio brojna književna dela, televizijske drame i serije.

"Slobodan Stojanović autor je TV serije 'Više od igre', a poznat po izdanju 'Nešto lepo' sada se emituje na RTS-u i knjiga koja je najporodavanija u našoj izdavačkoj kući u sedam izdanja", kaže Inđić.  

U znak obeležavanja stogodišnjice Prvog svetskog rata, s petim kolom i ukupno 60 knjiga završen je veliki poduhvat RTS izdavaštva ''Srbija 1914-1918''.

broj komentara 0 pošalji komentar