Sutra premijera filma "Miloš Branković"

Debitantski igrani film reditelja i scenariste Nebojše Radosavljevića, "Miloš Branković", priča o zločinu, kazni i pravdi u današnjem Beogradu, imaće bioskopsku premijeru sutra uveče u sali "Ster sinemas" u Delta sitiju (Delta city), gde će od 25. septembra biti na redovnom repertoaru.

Miloš Vlalukin tumači naslovnu ulogu običanog mladog čoveka, koji samo želi da bude uspešan arhitekta i da voli svoju devojku, ali bez razloga postaje predmet maltretiranja ulične bande i žrtva prevare zbog čega mu se život pretvara u noćnu moru.

Njegov profesor, mentor magistarskog rada potpisuje rad svojim imenom, banda klinaca iz kraja počinje da ga reketira, saznaje da se njegova devojka izgleda bavi prostitucijom, maltretiraju ga komšinice, aktivistkinje društva ateista i lezbijke.

Svečana premijera trilera o savremenom životu "Miloš Branković" bila je na ovogodišnjem Festu, a nakon osvajanja nagrada na nekim domaćim letnjim festivalima, pozvan je u takmičarski program 29. međunarodnog filmskog festivala u Valensiji koji će biti održan od 14. do 22. oktobra.

Uz Vlalukina, glumačku ekipu čine i Jovana Stipić, Nada Šargin, Nebojša Milovanović, Petar Božović, Boris Komnenić, Lena Bogdanović i drugi.

broj komentara 0 pošalji komentar