"Zlatni vitez" Ljiljani Đurić i Milenku Pavlovu

Glumci Ljiljana Đurić i Milenko Pavlov dobitnici su nagrade "Zlatni vitez" za najbolji glumački par na festivalu u Moskvi. Glumački par je dobio nagradu za uloge u predstavi "Samo da znaš koliko te volim".

Saveza dramskih umetnika Srbije saopštio je da su glumci Ljiljana Đurić i Milenko Pavlov dobitnici nagrade "Zlatni vitez" za najbolji glumački par na festivalu "Zlatni vitez" u Moskvi.

U saopštenju se navodi da su Ljiljana Đurić i Milenko Pavlov dobili nagradu za uloge u predstavi "Samo da znaš koliko te volim" u produkciji Favi teatra iz Beograda, po tekstu italijanskog pisca Antonia Amuria a u dramatizaciji Duška Anđića.

Predstava se bavi duhovitim promišljanjem muško - ženskih odnosa iz različitih uglova.

Više muških (stvarnih i mogućih) likova iz našeg vremena tumači Milenko Pavlov, a nekoliko ženskih junakinja igra Ljiljana Đurić.

"Odluku o nagradi doneo je stručni žiri, a u konkurenciji su bila i pozorišta iz Rusije, Belorusije, Poljske, Bugarske, Estonije i Ukrajine", piše u saopštenju.

broj komentara 3 pošalji komentar
(nedelja, 20. feb 2011, 14:24) - Jelena [neregistrovani]

Bravo Ljiljo!!!

Ljiljo, svaka cast! Zelimo da te mnogo vise vidjamo u nasim pozoristima, filmovima,serijama!
Cenimo tvoju glumu i zaista si najbolja!!!

(nedelja, 08. nov 2009, 18:40) - Boris [neregistrovani]

Bravo

Ovo je jos jedna potvrda vrednosti i talenta nasih umetnika. Izgleda da ih vise cene u inostranstvu nego kod kuce. S toga upucujem najiskrenije cestitke.

(četvrtak, 05. nov 2009, 00:35) - anonymous [neregistrovani]

čestitka

Pre svega, upućujem čestitke glumačkom paru!
A zatim: dokazuju da treba imati vere u prave vrednosti, i da su prepoznatljive svugde