Milion dolara završilo na deponiji

Da ne treba žuriti s izbacivanjem starih stvari pokazuje i slučaj Izraelke iz Tel Aviva, koja je kupila nov dušek a stari izbacila. U izbačenom dušeku bila je životna ušteđevina njene majke od milion dolara.

Jedna Izraelka iz Tel Aviva greškom je bacila madrac sa skrivenih milion dolara, koji u grozničavoj potrazi na gomilama đubreta na nekoliko deponija u Izraelu, još nije pronađen, javili su izraelski mediji.

Žena je rekla izraelskom vojnom radiju da je svojoj majci kupila novi madrac u ponedeljak da bi je prijatno iznenadila, a stari bacila i tek onda otkrila da je u njemu njena majka skrivala ono što je celog života štedela.

Kada je otišla da potraži bačeni madrac, đubretari su ga već odneli, rekla je žena identifikovana samo po imenu Anat. Usledile su potrage na tri deponije, ali bez uspeha.

Najtiražniji izraelski list "Jediot ahronot" objavio je fotografiju žene kako traži madrac svoje majke na đubrištu na jugu zemlje. Direktor deponije Jicak Borba izjavio je za radio da joj zaposleni pomažu, jer su videli koliko je očajna.

Nije lako naći madrac među 2.500 tona đubreta koje stiže svaki dan, rekao je Borba.

Kako bi se sprečilo da neki lovci na blago uzmu novac, pojačana je bezbednost na đubrištu, a Anat je rekla da joj se moglo desiti i nešto drugo, mnogo gore.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 29. април 2024.
° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво