Iznajmio komšiju da mu oplodi ženu, ali...

Nije ništa neobično da komšije sudski rešavaju sporove, ali razlog zbog kojeg su se dva Nemca našla pred sudijom u Štutgartu definitivno je nesvakidašnji - vraćanje "honorara" za neuspešno oplođenu ženu.

Sud u nemačkom gradu Štutgartu moraće da rešava do sada nezabeležen spor, nakon što je jedan sterilni Nemac iznajmio komšiju da mu oplodi suprugu.

Dvadesetdevetogodišnji Demetrijus Sopolos i njegova supruga Traute, bivša misica, godinama su pokušavali da dobiju dete.

Kada su im lekari na kraju rekli da je Demetrijus sterilan, počeli su da razmatraju druge opcije.

Odlučili su da angažuju prvog komšiju, tridesetčetvorogodišnjeg Franka Mausa, koji je bio u braku i imao dvoje dece. Plus, komšija dosta liči na Demetrijusa.

Maus je pristao da spava sa Demetrijusovom suprugom za nadoknadu od 2.000 evra. Kada se Frankova žena usprotivila, on joj je rekao: "Ne dopada mi se ovo ništa više nego tebi. Jednostavno radim to zbog novca. Pokušaj da shvatiš".

U narednih šest meseci Frank je to radio tri puta sedmično, ukupno 72 puta, ali nije bilo rezultata.

Posle pola godine, Sopolosu ništa nije bilo jasno, pa je insistirao da i Maus ode na pregled, što je ovaj i uradio. Utvrđeno je da je i on sterilan, što je sve šokiralo, osim Frankove žene, koja je bila primorana da prizna da deca nisu njegova.

Posle svega, Sopolos sudski pokušava da povrati novac, a Maus tvrdi da on nikada nije garantovao začeće, već je samo obećao da će dati sve od sebe, što je i radio.

S druge strane, i Maus je tužio svoju suprugu od koje traži razvod na njenu štetu.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
9° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво