Читај ми!

Nesreća na Zvezdari

Dvoje mladih poginulo kada je, u beogradskom naselju Zvezdara, gradski autobus na liniji 77 izgubio kontrolu i udario u njih.

U teškoj saobraćajnoj nesreći, na Zvezdari u Beogradu, autobus na liniji 77 usmrtio je devetnaestogodišnjeg mladića i dvadesetdvogodišnju devojku.

Nesreća se dogodila na autobuskoj okretnici u ulici Bana Ivaniša oko 17.45 časova, kada je vozač autobusa izgubio kontrolu nad vozilom.

Krećući se nizbrdo, autobus je velikom brzinom skrenuo sa glavnog puta i uleteo u park, najpre udarivši u parkirane automobile, a potom u mladića i devojku.

Na licu mesta preminuo je devetnaestogodišnji mladić Radomir V. Dvadesetdvogodišnju Dijanu Đ. ekipa hitne pomoći prevezla je u Urgentni centar na reanimaciju, ali je od posledica teških povreda devojka preminula.

Kako RTS saznaje, Dijana je uspela da u poslednjem trenutku odgurne svoju mlađu sestru Tijanu od sebe, i tako joj spasila život.

Kolima Hitne pomoći Tijana Đ. je sa povredama glave odvezena u Urgentni centar na pregled kod neurohirurga.

Nezvanično saznajemo da troje mladih nisu iz Beograda već žive u obližnjem studentskom domu "Slobodan Penezić" na Zvezdari.

U trenutku nesreće u autobusu nije bilo putnika. Očevici kažu da se sve odigralo munjevitom brzinom. Autobus se zaustavio tako što je udario u drvo, ispred stambene zgrade u toj ulici.

Na mesto nesreće došao je i gradonačelnik Beograda Dragan Đilas, kao i predsednik opštine Zvezdara Milan Popović.

Istraga je u toku.

Број коментара 33

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
16° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво