Uhapšena grupa narko dilera

Policija je uhapsila petočlanu kriminalnu grupu koja se u dužem vremenskom periodu bavila distrubucijom droge na području Srbije, Bosne i Hercegovine i Crne Gore, koja je nabavljana i dopremana sa Kosova i Metohije i iz Makedonije.

Posle višemesečnog rada, u sinhronizovanoj akciji MUP i u saradnji i koordinaciji sa Specijalnim tužilaštvom u Beogradu, lišeni su slobode organizator i vođa kriminalne grupe Suvad Musić 'Batko' (39) i četiri člana te grupe.

Prilikom pregleda automobila "audi A4", koji je koristio Musić, policija je pronašla tri kilograma heroina.

Pretresom Musićevog stana u Novom Pazaru pronađena su i tri pištolja.

Poznavaoci prilika u kriminalnim krugovima kažu da je Suvad Musić jedan od najvećih narkodilera na Balkanu.

Javnosti je postao poznat kada su ga pripadnici zemunskog kriminalnog klana oteli i za njegovu slobodu naplatili 350 hiljada evra.

Radeći na ovom slučaju, tokom februara ove godine, uhapšeni su članovi ove grupe iz Beograda, a protiv njih je u toku krivični postupak pred Okružnim sudom u Begradu.

MUP nastavlja dalji rad na ovom slučaju.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 22. септембар 2024.
24° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи