Povređene dve žene na Voždovcu

Dve žene povređene su u sukobu radnika i stanara zgrade u Ulici Vojvode Stepe na Voždovcu pošto su stanari pokušali da spreče ulazak kamiona na gradilište.

Slobodan Dingarac, jedan od stanara koji nekoliko meseci protestuju zbog, kako navode, bespravne izgradnje supermarketa Vero, rekao je da se incident dogodio kada je Ivana Gašić pokušala da spreči ulazak kamiona na gradilište.

Dingarac je agenciji Beta kazao da su po odluci Sekretarijata za zaštitu životne sredine radovi privremeno obustavljeni.

Prema njegovim rečima, radnici su se "uvukli na gradilište, držali tamo neko vreme i potom izbacili na ulicu".

Na lice mesta ubrzo su stigla kola Hitne pomoći kojim su Ivana Gašić i njena majka, koja je takođe učestvovala u incidentu, prebačene u Urgentni centar.

Oko dvadesetak okupljenih stanara negodovalo je jer ih, kako navode, policija ne štiti od stalnog "fizičkog i psihičkog maltretiranja".

Izgradnja tržnog centra "Super Vero" na Voždovcu biće obustavljena dok ne bude izrađena studija o proceni uticaja tog objekta na životnu sredinu, saopštio je juče Gradski sekretarijat za zaštitu životne sredine.

Kako je saopšteno iz Gradske uprave, bez pribavljanja saglasnosti na studiju o proceni uticaja projekta na životnu sredinu, ne može se pristupiti izgradnji poslovnog objekta "Super Vero" na uglu ulica Vojvode Stepe i Mite Cenića.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво