Izgoreo autobus, češki turisti nepovređeni

Na autoputu Beograd-Niš kod mesta Ražanj, zapalio se i potpuno izgoreo autobus koji je prevozio Češke turiste u Grčku. Povređenih nema jer je svih 48 putnika napustilo vozilo na vreme.

Autobus, češke registracije zapalio se sinoć oko 20 časova na autoputu Beograd-Niš, kod Ražnja, i potpuno je izgoreo.

U požaru niko nije povređen, jer je svih 48 putnika na vreme napustilo vozilo. Vatrogasne ekipe iz Aleksinca stigle su na lice mesta za 15 minuta, i brzo su uspeli da ugase vatru.

"Tokom vožnje je počelo da se puši iz motora, a drugi vozači su to našem šoferu ablendovanjem stavili do znanja. On je odmah zaustavio vozilo i počeo da nas evakuiše. Svi su izašli na vreme, a izbacili smo i kofere iz prostora za prtljag", rekao je češkoj televiziji jedan od putnika.

Portparol češkog Ministarstva spoljnih poslova Milan Ržepka saopštio je da se autobus zapalio se zbog tehničkog kvara.

Saobraćaj na autoputu od Beograda ka Nišu bio je oko pola sata zaustavljen, pa je nastala kolona vozila dugačka kilometrima.

Angažovan je privatni autobus iz Niša, pa su češki putnici nastavili put za Grčku oko 21 sat i 30 minuta.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 18. септембар 2024.
17° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи