Vojnik Ulemek sahranjen uz državne počasti

Uz najviše vojne počasti i u prisustvu državnih zvaničnika sahranjen vojnik Milan Ulemek, koji je 7. jula poginuo pri padu aviona MIG-29 na batajničkom aerodromu. Na teritoriji opštine Stara Pazova danas je proglašen dan žalosti povodom tragične pogibije Ulemeka.

Milan Ulemek vojnik koji je 7. jula poginuo pri padu aviona MIG 29 na batajničkom aerodromu, sahranjen je danas uz vojne počasti na groblju u Staroj Pazovi.

Pogrebu su, pored članova porodice, prisustvovali predsednik Srbije Boris Tadić, ministar odbrane Dragan Šutanovac, starešine i vojnici 177. raketno-artiljerijskog diviziona protivvazduhoplovne odbrane u kome je Ulemek služio redovni vojni rok, kao i rodbina, prijatelji i meštani Stare Pazove.

Ulemek je rođen 12. juna 1985 godine u Zemunu, studirao je poljoprivredu, a na odsluženje vojnog roka došao je marta ove godine.

Na teritoriji opštine Stara Pazova danas je proglašen dan žalosti povodom tragične pogibije Ulemeka.

Pilot aviona MIG -29, potpukovnik Rade Ranđelović (47) i Milan Ulemek (24) poginuli su prekjuče u krugu aerodroma Batajnica.

Ranđelović je poginuo prilikom pada aviona, a Ulemek kada je letelica udarila u zemlju u krugu aerodroma u parku tehničkih sredstava gde se nalazio na redovnom zadatku - požarstvu.

broj komentara 6 pošalji komentar
(petak, 06. nov 2009, 09:25) - anonymous [neregistrovani]

nikada zaboravljeni

neka vam je vecna slava...

(petak, 06. nov 2009, 09:24) - St. Pazova "devojka" [neregistrovani]

Bol zauvek

S tobom umro je i deo mene, a ovaj drugi vene... Milane, neka ti je vecna slava.

(četvrtak, 09. jul 2009, 23:48) - Jelena iz Stare Pazove [neregistrovani]

Strasna tragedija

Jedan mladi zivot je ugasen zauvek-strasna tragedija!Poznajem porodicu Ulemek i saosecam sa njima!Znam nije lako ni porodici nastradalog pilota,a najteze je njegovim sinovima!Vecna Vam slava-pocivajte u miru! Jos jednom najiskrenije saucesce porodicama Ulemek i Radjenovic!

(četvrtak, 09. jul 2009, 20:44) - anonymous [neregistrovani]

Koicidencija

Malo mi je cudna podudarnost da je pilot Randjelovic zavrsio vazduhoplovnu akademiju 1985 godine a vojnik Ulemek je rodjen 1985 godine,neznam ali necega tu ima,u svakom slucaju neka im je vecna slava i neka pocivaju u miru.

(četvrtak, 09. jul 2009, 20:03) - KECA [neregistrovani]

....

Neka vam je vecna slava.

(četvrtak, 09. jul 2009, 19:22) - anonymousM.S. Mraovic [neregistrovani]

Sahrana vojnika Milana Ulemeka

Moje najiskrenije saucesce porodici Milana Ulemeka koju sam licno poznavao.