Читај ми!

Nesreća na delu pruge između Zemuna i Zemun Polja, poginuo muškarac

Na delu pruge između Zemuna i Zemun Polja putnički voz je naleteo na osobu koja se nalazila na koloseku na otvorenom delu pruge, saopštilo je preduzeće "Infrastruktura železnica Srbije". Osoba na koju je voz naleteo preminula je na licu mesta, mediji prenose da je reč o starijem muškarcu.

Nesreća se, kako navode iz "Infrastrukture železnica Srbije" dogodila u 10.25, kada je  putnički voz je naleteo na osobu koja se nalazila na koloseku na otvorenom delu pruge između stanica Zemun i Zemun Polje.

"Osoba na koju je naleteo voz dok se nalazila na otvorenom koloseku preminula je, prema prvim informacijama železničkog osoblja sa mesta nesreće", navode iz preduzeća.

Dodaje se da su obavešteni predstavnici MUP-a i Hitne pomoći.

Mediji prenose da je poginuo stariji muškarac. 

Železnički saobraćaj između Beograda i Novog Sada nije u prekidu, ali se odvija samo po levom koloseku, pa su do završetka uviđaja moguća kašnjenja vozova na ovoj relaciji.

"Infrastruktura železnice Srbije" ponovo upozorava i apeluje da se pruga ne prelazi gde to nije dovoljeno i da se ne prolazi po kolosecima, kako bi se izbegle ovakve nesreće i sačuvali ljudski životi.

петак, 26. април 2024.
14° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво