Читај ми!

Prodavačica zaključala razbojnicu u radnji, ali je ona uspela da pobegne

Identifikovana je i privedena devojka zbog sumnje da je počinila razbojništvo u prodavnici na Zvezdari. Njoj se prilikom izvršenja krivičnog dela suprotstavila hrabra prodavačica koja ju je zaključala u radnji, ali je ona polomila staklo prodavnice i pobegla.

Pripadnici policijske stanice sa Zvezdare identifikovali su i u parku Šumice uhapsili A. M. M. (2000) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršila krivično delo razbojništvo.

Takođe, pronađeni su nož, obuća i garderoba koju je osumnjičena nosila prilikom izvršenja krivičnog dela. 

Kako se sumnja, ona je 15. januara u jednoj prodavnici u Ulici Murmanska na teritoriji Zvezdare, ušla u prodavnicu, navodno da nešto kupi, a onda je izvadila nož i zatražila pazar od prodavačice. Međutim, prodavačica nije htela da preda novac, pa je došlo do fizičkog obračuna.

"Razbojnik je tada potegao nož i napao oštećenu, koja je ubrzo napustila lokal u kom je zaključala napadača, nakon čega je napadač polomio staklo vrata prodavnice i pobegao", navodi se u saopštenju osnovnog javnog tužilaštva.

Povređena radnica zbrinuta je u Urgentnom centru, a policija je identifikovala i potom uhapsila A. M. M.

Osumnjičenoj je određeno zadržavanje do 48 časova i ona će, uz krivičnu prijavu, biti privedena Prvom osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu.

петак, 26. април 2024.
15° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво