Читај ми!

Smederevo, pritvor i zabrana prilaska osumnjičenima za nasilje u ćevabdžinici "Vagon"

Jednoj osobi je određen pritvor, a drugoj zabrana prilaska oštećenim licima i svedocima zbog nasilja u ćevabdžinici "Vagon" u noći između 13. i 14. januara. Tada je J. B. više puta udario jednog momka koji se onesvestio, a potom je prišao i njegovoj devojci dok ga je držala u naručju i pljunuo je. Okrivljeni B. Š. je više puta snažno rukama odgurnuo drugog oštećenog koji je pokušavao da spreči sukob i zadao mu telesne povrede.

Na predlog Osnovnog javnog tužilaštva u Smederevu određen je pritvor zbog nasilničkog ponašanja prema J. B. (31), dok je u odnosu na B. Š. (29) sud odredio meru zabrane prilaska oštećenim licima i svedocima na udaljenosti manjoj od 50 metara.

Dvojica osumnjičenih se terete da su u noći između 13. i 14. januara u popularnoj ćevabdžinici "Vagon" oko 2 sata iza ponoći, u prisustvu većeg broja ljudi, drskim i bezobzirnim ponašanjem, a i vršenjem nasilja prema drugima, značajnije ugrozili javni red i mir i spokojstvo svih prisutnih i tom prilikom fizički povredili više lica.

Naime, postoji osnovana sumnja da je okrivljeni J. B. nakon kraće verbalne rasprave pesnicom zadao više udaraca oštećenom od kojih se onesvestio, a potom je prišao i njegovoj devojci koju je pljunuo u lice dok je u naručju držala povređenog momka, dok je za to vreme okrivljeni B. Š. više puta snažno rukama odgurnuo drugog oštećenog koji je pokušavao da spreči sukob i zadao mu telesne povrede.

Ovo tužilaštvo će sprovesti ostale dokazne radnje, a pritvor okrivljenom – određen radi nesmetanog vođenja krivičnog postupka, trajaće sve dok postoji opasnost od ometanja uticajem na svedoke i oštećene, koje je potrebno ispitati u daljem toku postupka.

петак, 29. март 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво