Читај ми!

Dragiša Binić u Palati pravde, nastavljaju se provere o nameštanju utakmica

Više javno tužilaštvo u Beogradu nastaviće dalje provere na utvrđivanju svih činjenica i okolnosti u vezi sa navodima Dragiše Binića, bivšeg člana Izvršnog odbora Fudbalskog saveza Srbije, a povodom njegovih saznanja o nameštanju fudbalskih utakmica, potvrđeno je Tanjugu u tom tužilaštvu.

Dragiš Binić je danas obavio informativni razgovor u svojstvu građanina u Posebnom odeljenju za suzbijanje korupcije Višeg javnog tužilaštva u Beogradu.

Binić je prošle sedmice pozvan da u svojstvu građanina postupajućem zameniku javnog tužioca da neophodna obaveštenja i informacije u vezi sa svojim saznanjima o nameštanju fudbalskih utakmica, a o kojima je govorio u emisiji "Sportlajts" emitovanoj u petak, 9. septembra.

Tužilaštvo je formiralo predmet u ovom slučaju kako bi se proverili navodi izneti u pomenutoj emisiji, jer ukazuju na koruptivne radnje, saopšteno je iz tužilaštva.

Kako Tanjug saznaje Binić ništa konkretno nije rekao na današnjem informativnom razgovoru u tužilaštvu, koji je trajao oko sat i po vremena.

петак, 19. април 2024.
12° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво