Читај ми!

Čačak, počelo suđenje osumnjičenom za trostruko ubistvo

U Višem javnom tužilaštvu u Čačku danas je održano pripremno ročište, čime je počelo suđenje I. G.(21) iz Čačka, kome se na teret stavlja teško trostruko ubistvo.

Pripremnom ročištu nije prisustvovao optuženi, koji je u specijalnoj zatvorskoj bolnici.

Određeni su dokazi koji će se izvoditi na pretresu, a optuženi nije priveden iz specijalne bolnice, tako da po zakonu može da se održi pripremno ročište i bez njega, rekao je Radisav Vesović, branilac optuženog po službenoj dužnosti. 

"Za pretres će morati da ga dovedu, tada će biti i saslušan. Određeni su svi dokazi, uglavnom oni koje smo izvodili i u tužilačkoj istrazi i po predlogu mene kao branioca i po predlogu tužilaštva. I svi ti će se izvesti i na pretresu", rekao je Vesović.

Kako je Vesović naveo, optuženi se nalazi u specijalnoj zatvorskoj bolnici i u stanju je stalnog tretmana, a veštak će na pretresu odrediti da li može da prati suđenje.

Naredni pretres je zakazan za 6. oktobar.

I. G. se tereti da je u aprilu u porodičnoj kući u čačanskom naselju Atenica, nožem usmrtio oca, majku i dedu, nakon čega se dao u bekstvo, ali je brzom akcijom policije uhapšen nekoliko sati nakon krvavog pira.

среда, 08. мај 2024.
23° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара