Читај ми!

Tužilaštvo: Nema osnova za krivični postupak za nesreću u kojoj je stradao Branko Gogić

Osnovno javno tužilaštvo u Aleksincu saopštilo je da nema osnova za pokretanje krivičnog postupka protiv bilo kog lica povodom saobraćajne nezgode koja se desila 10. aprila, a u kojoj je teško povređen lider Socijaldemokratske partije Srbije (SDP) Rasim Ljajić, dok je stradao njegov blizak saradnik i predsednik Izvršnog odbora te stranke Branko Gogić.

Tužilaštvo u Aleksnicu je obrazložilo da nema osnova za pokretanje krivičnog postupka jer u radnjama bilo kog lica nisu ostvarena obeležja nekog od krivičnih dela za koje se goni po službenoj dužnosti.

Kako je saopštilo Javno tužilaštvo u Aleksincu, u nesreći koja se desila 10. aprila 2022. godine učestvovalo je vozilo kojim je upravljao Branko Gogić, koji je usled nezgode preminuo na licu mesta.

U vozilu se na mestu suvozača nalazio lider SDP-a Rasim Ljajić iz Novog Pazara koji je zadobio tešku telesnu povredu.

Javno tužilaštvo u Aleksincu obaveštava javnost da je nakon pribavljenih izveštaja nadležnih institucija i ekspertize saobraćajne nezgode, kao i analize ovako prikupljenih i ostalih dokaza u spisima predmeta, donelo odluku da nema osnova za pokretanje krivičnog postupka protiv bilo kog lica.

среда, 24. април 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво