Varao pre svadbe

Policija u Sremskoj Mitrovici privela je Srđana O. (29) iz Batajnice zbog sumnje da je na području Inđije varao građane predstavljajući se kao radnik emisije "48 sati svadba", koja je emituje na Radio Televiziji Srbije.

Policija je saopštila da je Srđan O. osumnjičen za pet krivičnih dela prevare građana na području Inđije, na osnovu kojih je stekao protivpravnu korist od oko 100.000 dinara.

U saopštenju se navodi da je osumnjičeni, predstavljajući se kao radnik Javnog servisa Srbije - emisije "48 sati svadba" producentske kuće "Emoušn", mobilnim telefonom pozivao građane obećavajući im mogućnost da učestvuju u emisiji, iz novčanu nadoknadu putem postnet uplata.

Na taj način Srđan O. je ostvario protivpravnu korist od oko 100.000 dinara, a pretpostavlja se da ima još oštećenih građana.

Protiv Srđana O. je podneta krivična prijava opštinskom javnom tužiocu.

Takođe, policija u Sremskoj Mitrovici je privela i trojicu maloletnika i jednu punoletnu osobu zbog izvršenja dve teške krađe u Osnovnoj školi "Petar Kočić" i jedne teške krađe u Centru za socijalni rad u Inđiji.

Osumnjičeni Aleksandar M. (22) iz Inđije i tri maloletne osobe obijali su noću ove ustanove i krali računarsku opremu, muzičke uređaje i školske dnevnike.

Policija je saopštila da je pretresom stanova osumnjičenih pronađena većina ukradenih predmeta, čija vrednost je veća od 100.000 dinara.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 20. септембар 2024.
16° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи