Uhapšen pomagač Borisa Stajkovca

Predrag Jevtović uhapšen zbog sumnje da je utajio porez i pomagao Borisu Stajkovcu, osumnjičenom za utaju oko 12 miliona dinara poreza.

Policija je uhapsila 36-godišnjeg Predraga Jevtovića iz Beograda zbog sumnje da je utajio porez i sarađivao sa Borisom Stajkovcem.

Osumnjičeni Jevtović omogućio je preduzeću "Media Maks" (Media Max), čiji je osnivač Boris Stajkovac, da izbegne plaćanje poreza u iznosu od 3.056.087 dinara, za koliko su oštetili budžet Republike Srbije, navodi se u saopštenju Ministarstva unutrašnjih poslova.

Jevtović je, kao vlasnik agencije "Jevtović" iz Beograda, pomogao Borisu Stajkovcu da registruje više agencija za marketing u Beogradu na lica koja su overavala i izdavala lažne fakture.

Agencije "Hedi", "Ena", "Lazana", "Darko", "Vesko" i "Abord" naplaćivale su od preduzeća "Media maks" navodno izvršene usluge lepljenja bilborda.

Bivši predsednik Upravnog odbora Dečje klinike u Beogradu, 46-godišnji Boris Stajkovac uhapšen je juče zbog sumnje da je kao vlasnik preduzeća "Media Maks" utajio oko 12 miliona dinara poreza u periodu od 2006. do kraja prošle godine.

Stajkovac je bio jedan od lidera Studentskog protesta 1992. godine, zatim član Pokreta snaga Srbije - Bogoljub Karić, a u toj stranci je bio i predsednik Odbora za socijalna pitanja i brigu i deci i porodici.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
24° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи