Читај ми!

Uhapšen osumnjičeni za ubistvo muškarca na Novom Beogradu

Beogradska policija uhapsila jednu osobu iz Kraljeva zbog sumnje da je u ugostiteljskom objektu "Ritual" na Novom Beogradu ispalila više hitaca u muškarca i tako ga usmrtila. Pretresom stana u kojem je pronađen osumnjičeni, policija je pronašla izvesnu količinu narkotika i novca.

Policija u Beogradu efikasnom akcijom u saradnji sa drugim organizacionim jedinicama MUP-a i Višim javnim tužilaštvom uhapsila je S. M. (1999) iz Kraljeva zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo teško ubistvo, saopštio je MUP.

Sumnja se da je  S. M. 28. aprila u ugostiteljskom objektu "Ritual" u Nehruovoj ulici u Novom Beogradu, ispalio više projektila u tridesetsedmogodišnjeg muškarca koji je sedeo za stolom i tako ga usmrtio, dodaje se u saopštenju.

Pretresom stana u kojem je pronađen osumnjičeni, policija je pronašla izvesnu količinu narkotika i novca.

Osumnjičenom je određeno zadržavanje 48 časova. Uz krivičnu prijavu, biće priveden nadležnom tužilaštvu.

Ministar policije Aleksandar Vulin istakao je da je ponosan na rad beogradske policije na čelu sa načelnikom Veselinom Milićem, te naglasio da niti jedno teško ubistvo neće ostati nerasvetljeno i bez epiloga.

Vulin i Milić razgovarali su sa operativcima koji su učestvovali u rasvetljavanju ovog teškog ubistva, kaže se u saopštenju MUP-a.

среда, 24. април 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво