Читај ми!

Vozio "smart" u kontrasmeru, policija ga zaustavila posle potere

Pripadnici saobraćajne policije u Beogradu isključili su iz saobraćaja vozača "smarta" zbog vožnje u kontrasmeru pod dejstvom alkohola i psihoaktivnih supstanci i vozača "opel astre" koji je vozio pod dejstvom alkohola brzinom znatno većom od dozvoljene.

Policija je noćas, oko 1.45, zaustavila dvadesetčetvorogodišnjeg vozača automobila "smart", koji je, Ulicom Jove Ilića na Voždovcu, vozio u kontrasmeru, primoravajući ostale učesnike u saobraćaju da naglo menjaju pravac, saopšteno je iz MUP-a.

On se oglušio o svetlosne i zvučne znake saobraćajne patrole da se zaustavi, a policijski službenici su ga brzom i efikasnom reakcijom sustigli i bezbedno zaustavili.

Alko-testom je ustanovljeno prisustvo 1,36 promila alkohola u njegovom organizmu, a droga testom da je pozitivan na kokain i kanabis.

Rano jutros, oko 3.35, na auto-putu na teritoriji Novog Beograda, presretačem je zaustavljen dvadesetčetvorogodišnjak koji je upravljao automobilom "opel astra" brzinom od 168,1 kilometar na čas, na delu puta gde je ograničenje 80 kilometara na čas.

Alko-testom je izmeren 1,51 promil alkohola u njegovom organizmu.

Vozači će nakon zadržavanja u službenim prostorijama biti sprovedeni sudiji za prekršaje.

уторак, 23. април 2024.
15° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво