Читај ми!

Teretni voz naleteo na automobil u Preševu, suvozač lakše povređen

Teretni voz na liniji Subotica - Preševo naleteo je na automobil na ulasku u stanicu Preševo. Suvozač automobila je lakše povređen i kolima hitne pomoći prevezen u najbližu bolnicu.

Nesreća se dogodila pet minua posle ponoći dok je vozač pokušavao vozilom da se provuče između polubranika i pređe prugu na kojoj su rampe bile spuštene, saopštila je kompanija "Srbija kargo".

Putni prelaz na kome se dogodila nesreća obezbeđen je polubranicima i u trenutku udesa uređaji putnog prelaza bili su ispravni i propisno radili, a polubranici su bili spušteni, ukazuje "Srbija kargo".

"Ovo je još jedna u nizu nesreća na koje su "Srbija Kargo" i "Infrastruktura železnice Srbije" više puta upozoravali, kada do udesa dolazi zbog nepažljive, neodgovorne ili bahate vožnje vozača drumskih vozila", navedeno je u saopštenju.

Kontejnerski voz u svom sastavu je imao 19 vagona i saobraćao je iz Subotice za Preševo.

Na mesto udesa izašli su predstavnici Ministarstva unutrašnjih poslova i zajednička železnička komisija za isleđenje vanrednih događaja.

Kompanija "Srbija Kargo" je upozorila i apeovala da se na putnim prelazima poštuju propisi i saobraćajna signalizacija, jer se samo tako mogu sprečiti nesreće i sačuvati ljudski životi.

среда, 24. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво