Читај ми!

Rasvetljeno ubistvo u Novom Sadu – 13 uhapšenih, zaplenjena droga, vozila, 50.000 evra

Policija u Novom Sadu rasvetlila je teško ubistvo koje se u noći između četvrtka i petka dogodilo u tom gradu.

U pucnjavi u novosadskom naselju Detelinara, u noći između četvrtka i petka, ubijen je 26-godišnji mladić, a jedan 47-godišnjak je ranjen.

Policija je ovo ubistvo rasvetlila, a u opsežnoj akciji sprovedenoj na teritoriji Novog Sada, u saradnji sa javnim tužilaštvom, uhapšeno je 13 osoba i zaplenjeni narkotici, oružje, municija, osam vozila i 50.000 evra.

Policija nastavlja dalji rad na ovom slučaju, saopštio je MUP.

Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin istakao je da je ovo krivično delo uznemirilo građane, ali je dodao da sa ponosom može da istakne da ga je policija rasvetlila za manje od 48 sati. 

"Teško ubistvo Uroša Stefanovića i ranjavanje Gorana Kovačevića Goranca s pravom je uznemirilo ne samo novosadsku već i celokupnu srpsku javnost. Ali sa ponosom mogu da kažem, zahvaljujući upornom, marljivom, predanom radu pripadnika Policijske uprave Novi Sad, Uprave kriminalističke policije, Službe za borbu protiv organizovanog kriminala, SAJ-a, Žandarmerije i naravno posebno tužilaštva, možemo da kažemo da smo rasvetlili ovo ubistvo za manje od 48 sati", rekao je ministar Vulin.

петак, 26. април 2024.
12° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво