Читај ми!

Tužilaštvo povodom navodnog trovanja u Dečanima: Identifikovane osobe na fotografijama

Tužilaštvo u Peći saopštilo je, nakon izjave predstavnika Prištine da su pre navodnog trovanja vodom u Dečanima primećena "dva sumnjiva Srbina", da su osobe koje se vide na fotografijama identifikovane i da će biti utvrđeno da li imaju eventualnu vezu sa situacijom stvorenom u opštini Dečani.

Osnovno tužilaštvo u Peći oglasilo se povodom situacije u opštini Dečani nakon što je, kako je saopšteno, dobilo informaciju da su pre nekoliko dana viđene dve osobe srpske nacionalnosti kako se kreću prema manastiru Dečani.

"Osobe koje se vide na tim fotografijama identifikovane su i biće utvrđeno da li imaju eventualnu vezu sa situacijom stvorenom poslednjih dana u opštini Dečani", kaže se u obaveštenju Osnovnog tužilaštva u Peći.

Radnje su preduzete po ovlašćenju glavnog tužioca Osnovnog tužilaštva Peći u koordinaciji sa prištinskom obaveštajnom agencijom u i Regionalnom direkcijom policije u Peći, saopštilo je Tužilaštvo.

Predsednik Aleksandar Vučić izjavio je ranije, komentarišući izjave predstavnika Prištine da su pre navodnog trovanja vodom u Dečanima primećena "dva sumnjiva Srbina", da ima podatke iz Dečana, da su dve osobe u vozilu novosadskih tablica bile u toj opštini, ali da nisu bili ni 500 metara blizu izvorišta vode i da čeka i sluša šta će sve da kažu. 

субота, 20. април 2024.
4° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво