Читај ми!

MUP: Nekadašnji potpredsednik FK Partizan dostavio lažnu izjavu SBPOK-u

Inspektori SBPOK-a su, proverom navoda nekadašnjeg funkcionera FK Partizan Vladimira Vuletića, utvrdili da Sportsko društvo Partizan nije imalo sklopljen ugovor sa preduzećem "Mitona", niti sa Miloradom Pušicom o iznajmljivanju restorana i bašte na stadionu u Humskoj, saopštio je MUP.

U saopštenju se ističe da se pokazalo da je informacija koju je dao Vladimir Vuletić neistinita.

"O razlozima dostavljanja lažnih vesti pripadnicima SBPOK-a razgovaraćemo sa gospodinom Vuletićem", dodaje se u saopštenju.

Kako pišu beogradski mediji, Vuletić je u utorak predao Službi za borbu protiv organizovanog kriminala navodni dokaz – fotokopiju zapisnika sa sednice Upravnog odbora FK Partizan.

U zapisniku, prema rečima Vuletića, stoji da se restoran sa baštom i pripadajućim objektima na stadionu Partizana izdaje na 15 godina preduzeću "Mitona" iz Beograda, čiji je direktor Milorad Pušica, član Glavnog odbora SNS-a.

Te prostorije su, naveo je Vuletić, koristili pripadnici navijačke grupe Veljka Belivuka, koji je osumnjičen za organizovanje kriminalne grupe, ubistva, prodaju droge i druga krivična dela.

Vuletić je u martu bio na informativnom razgovoru u prostorijama Službe za borbu protiv organizovanog kriminala MUP-a Srbije u Makišu.

Tada je bio u žiži javnosti zbog mogućih veza sa Belivukom.  

четвртак, 25. април 2024.
9° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво