Pucao na policiju zbog svađe sa devojkom

Ivan Pasuljski (1985) iz Beograda zbog svađe sa devojkom došao u sukob sa policijom i završio sa dve prostrelne rane u predelu leve potkolenice.

Biro za saradnju sa medijima Ministarstva unutrašnjih poslova Srbije saopštio je da je naoružani muškaraca sinoć u Beogradu pucao na policiju iz pištolja, odbijajući da se preda, nakon čega je hapšen.

U saopštenju se precizira da se na sistem 92 u Komandno operativnom centru Policijske uprave za grad Beograd, večeras oko 19,00 časova, javio građanin Ivan Pasuljski koji je prijavio da se u Miklošićevoj ulici kod broja 15 nalazi muškarac  naoružan pištoljem koji razbija automobil.

"Patrola policije je odmah, nakon dojave, izašla na lice mesta, zatekla naoružanog muškarca, pokušala da ga legitimiše, što je on dobio, a potom i uperio pištolj u pravcu policije. Oglušio se na upozorenje da se preda i odbaci oružje. Policija je nakon upozorenja pucala u vazduh, gde je on ponovo odbio da se preda".

"Nakon upotrebe vatrenog oružja policijski službenici su ga lišili slobode, pri čemu je utvrđeno je da je zadobio dve prostrelne rane u predelu leve potkolenice", stoji u saopštenju.

Naknadnim legitimisanjem utvrđeno je da se radi o Ivanu Pasuljskom (1985), koji je zapravio prijavo ceo slučaj policiji, a svojoj devojci ga je prethodno najavio uz
scenario da će ga policija ili ubiti ili uhapsiti, a sve iz razloga što su se njih dvoje danas posvađali.

Naknadnom analizom utvrdiće se da li je u krvi Ivana Pasuljskog bilo alkohola, što se osnovano sumnja, navodi se u saopštenju MUP-a.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 04. мај 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво