Saslušana devojka koja je prijavila Miladina Kovačevića

T. T. koja je Miladina Kovačevića prošle semice prijavila za nasilje saslušana je u Prvom osnovnom tužilaštvu u Beogradu u svojštvu oštećene.

U toku je saslušanje njene rođene sestre, kod koje je otišla nakon svađe sa Kovačevićem.

Prvo osnovno tužilaštvo uložilo je žalbu na rešenje sudije za prethodni postupak od subote, kojim je odbijen njegov predlog za određivanje pritvora Miladinu Kovačeviću, budući da je i ranije osuđivan za nasilničko krivično delo, kao i da je uticao na oštećenu i njenu sestru, rečeno je Tanjugu u Tužilaštvu.

Odluku o žalbi treba da donese krivično vanpretresno veće Prvog osnovnog suda u Beogradu.

Kovačević se zasad brani sa slobode, uz meru zabrane prilaska i komuniciranja sa T. T. i njenom sestrom, koju mu je umesto pritvora odredio sudija za prethodni postupak.

Kovačević je na saslušanju u tužilaštvu u Beogradu u celosti negirao da je pretio devojci i u svojoj odbrani je naveo da se video sa njom, ali da joj te večeri nije pretio niti joj je naneo povrede.

U medijima se nakon incidenta pojavio snimak na kojem se čuje njihova rasprava.

Kovačević se tereti za krivična dela ugrožavanje sigurnosti i zlostavljanje i mučenje, jer je, kako sumnja tužilaštvo, devojci pretio, vukao je za kosu, polomio joj je telefon.

Kovačević je srpskoj javnosti poznat po slučaju iz maja 2008. godine, kada je u studentskom klubu u Bostonu brutalno pretukao kolegu s fakulteta Brajana Štajnhauera, a zbog čega je nakon bekstva iz SAD, procesuiran u Srbiji.

петак, 29. март 2024.
24° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво