KCV: Pretučeni mladić primljen 24. avgusta; Rebić: Preduzete sve mere i radnje

Kliničko-bolnički centar Vojvodine saopštio je da je pacijent M. M (28) koji je brutalno pretučen u Novom Sadu, primljen u tu ustanovu 24. avgusta, odakle je posle ukazane pomoći otpušten na kućno lečenje.

"Pacijent, M. M. (28) primljen je u Urgentni centar 24. avgusta u večernjim satima sa teškim telesnim povredama: prelomom podlaktice, multiplim povredama mekih tkiva glave i lica, grudnog koša i karlice. Nakon hitnog, blagovremeno sprovedenog dijagnostičkog protokola i zbrinjavanja pacijent je nakon neophodnog hospitalnog zbrinjavanja otpušten na dalje kućno lečenje", rečeno je iz Kliničkog centra Vojvodine za Blic.

Direktor policije Vladimir Rebić saopštio je ranije večeras da je novosadska policija obaveštena o prebijanju dvadesetosmogodišnjeg mladića 24. avgusta od strane lekara, koji su mu ukazali pomoć zbog zadobijenih povreda.

"Od tada do danas, u saradnji sa nadležnim tužilaštvom, policijski službenici su preduzeli sve mere i radnje u cilju rasvetljavanja svih okolnosti događaja i identifikovanja osumnjičenog Ivana Kontića (1990)", naveo je Rebić u saopštenju za medije.

Ministarstvo unutrašnjih poslova saopštilo je da intenzivno traga za Ivanom Kontićem (1990) osumnjičenim da je, u Jevrejskoj ulici u Novom Sadu, pretukao dvadesetosmogodišnjeg mladića i tom prilikom mu naneo teške telesne povrede.

субота, 21. септембар 2024.
15° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи