Očevici o tragediji u Surdulici, snimci sa mesta zločina

Očevidac tragedije u Surdulici, gde se sumnja da je muškarac ubio dve osobe i potom sebe, kaže da je osumnjičeni za ubistvo i ranije pretio smrću ubijenima. Posle još nekoliko istražnih radnji saznaće se pravi motiv zločina, rekla je tužilac Danijela Trajković.

Viši javni tužilac u Vranju Danijela Trajković navela je da je oko 13.15 policijskoj stanici u Surdulici prijavljen strašan zločin.

"Došlo je do ubistva i samoubistva. Stradala su dva muškarca i jedna žena. Naime, prema prvim podacima sa uviđaja koji je danas obavljen, najverovatnije je muškarac vozilom usmrtio drugog muškarca, a potom nožem oduzeo život osobi ženskog pola, a zatim i sebi oduzeo život", kaže Trajkovićeva.

Tela će, kako je dodala, biti poslata na obdukciju u Zavod za sudsku medicinu u Nišu.

"Odradićemo još nekoliko istražnih radnji, pa ćemo prave motive ovog zločina saznati za par dana", napominje Trajkovićeva i navodi da su građani prilikom uviđaja rekli da je moguće da su u pitanju neki emotivni odnosi koji su postojali između osoba koje su danas izgubile život.

Jedan očevidac je opisao kako se zločin dogodio.

"On je odavde došao kolima, udario čoveka i još jednom ga udario kolima, i ovu ženu je udario kolima, onda je uzeo nož i direktno ženu nožem zaklao pa posle sebe. Dvaput je pokušao, a treći put je prerezao sebi vrat. Ništa drugo više nismo videli, zašto se to desilo pojma nemam", ističe on.

Dodaje i da su dvoje stradalih bili ranije u vezi, dok im je osumnjičeni pretio da će ih ubiti. "Trebali su da prijave to policiji", kaže očevidac.

петак, 29. март 2024.
23° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво