Sipajući gorivo oštetili "EPS" za tri miliona dinara

Referent u Tehničkom centru Kraljevo Javnog preduzeća "EPS" V. K. uhapšen je zbog postojanja osnova sumnje da je došao u posed više kartica za sipanje goriva u vlasništvu preduzeća, nakon čega je sipao gorivo za lične potrebe, saopštilo je Ministarstvo unutrašnjih poslova.

Sumnja se da je uhapšeni izvršio krivično delo zloupotreba položaja odgovornog lica.

Protiv drugog pedesetjednogodišnjeg muškarca biće podneta krivična prijava zbog sumnje da je učinio krivično delo zloupotreba položaja odgovornog lica u pomaganju.

Sumnja se da su V. K, referent u Tehničkom centru Kraljevo Javnog preduzeća "EPS" i pedesetjednogodišnji muškarac, od novembra 2018. godine do septembra 2019. godine došli u posed devet kartica za sipanje goriva, vlasništva JP "EPS".

Kako se sumnja, oni su potom na benzinskim stanicama, koristeći kartice, sipali ukupno 21.136 litara goriva za lične potrebe i za potrebe trećih lica.

Na ovaj način oni su oštetili Javno preduzeće "EPS" Srbija za 3.362.304 dinara, za koji iznos su sebi pribavili protivpravnu imovinsku korist.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 20. септембар 2024.
17° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи