Uhapšena zbog sumnje da je izdavala tuđe stanove predstavljajući se kao vlasnica

Beogradska policija uhapsila je ženu iz Vršca zbog postojanja osnova sumnje da je izvršila više krivičnih dela prevare.

Sumnja se da je V. G. M. (1970) u dužem periodu u Beogradu i drugim mestima u Srbiji krivična dela vršila tako što je od vlasnika iznajmljivala stanove kojima je davala samo kaparu, a potom izdavala te stanove preko oglasa, predstavljajući se kao vlasnica.

Policijski službenici uhapsili su je na Zvezdari, nakon što je, kako se sumnja, pokušala da prevari građane da izda stan koji nije u njenom vlasništvu.

Osumnjičenoj je sudija za prethodni postupak odredio pritvor do 30 dana.

Pošto se sumnja da postoji više oštećenih, pozivamo građane da ukoliko prepoznaju osumnjičenu sa fotografije obaveste policijske službenike Policijske stanice Zvezdara na brojeve telefona 011/28-10-007 ili 064/89-22-246.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
14° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво