Horgoš, sprečen pokušaj krijumčarenja kozmetike

Carinici su 18. februara 2020. godine na prelazu Horgoš u saradnji sa policijom sprečili pokušaj krijumčarenja kozmetike, čija je vrednost procenjena na oko milion dinara.

Prekršaj je otkriven kada je sinoć oko 23 časa za kontrolu na ulazu u zemlju stigao automobil "ford mondeo" nemačke registracije, kojim su putovala dvojica Albanaca iz Peći, sa putnim ispravama tzv. "Kosova".

Na pitanje da li imaju nešto da prijave, 50-godišnji vozač i njegov 35-godišnji saputnik istog prezimena rekli su da sa sobom nose samo lični prtljag, ali su svejedno izdvojeni za detaljan pregled, saopštila je Uprava carina.

Tom prilikom su u prtljažniku automobila pronađene torbe i kese u kojima je pored nešto malo prtljaga otkriveno i preko 2.200 različitih kozmetičkih preparata.

Prema cenama na svakom pojedinačnom proizvodu ukupna vrednost dekorativne kozmetike i preparata za negu kože i kose procenjena ja na oko milion dinara.

Dalju nadležnost u ovom slučaju su preuzeli policija i tužilaštvo, kojima su predati zaplenjena roba, automobil i putnici.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 23. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво