Zaplenjeno 140 kilograma marihuane u Blacu

Policija zaplenila oko 140 kilograma marihuane u Blacu. Uhapšen 48-godišnji muškarac iz Aranđelovca. To je samo jedna u nizu akcija koje policija nastavlja da intenzivno sprovodi u svim opštinama u Srbiji, poručio ministar policije Nebojša Stefanović.

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Prokuplju uhapsili su A. J. (48) iz Aranđelovca zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga, saopštio je MUP.

"Zaplena oko 140 kilograma narkotika u Blacu samo je jedna u nizu akcija koje policija i u 2020. godini nastavlja da intenzivno sprovodi u svim opštinama naše zemlje", istakao je ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović i pohvalio rad policije na terenu.

Ministar je podsetio i da je tokom prethodnih desetak dana u policijskim akcijama zaplenjeno više kilograma heroina i amfetamina.

"Želim da se zahvalim svim ljudima iz policije koji danonoćno rade i razumeju koliko je važno da kao zemlja izađemo kao pobednici iz ove teške borbe i pošaljemo jasnu poruku da ne postoji mesto u Srbiji gde će bilo koji narko-diler biti bezbedan i slobodan. Zato ohrabrujem pripadnike policije da nemilosrdno, svakog dana, rade na suzbijanju narko-trafikinga u Srbiji", poručio je Stefanović.

Policija je oko 140 kilograma marihuane pronašla prilikom kontrole teretnog vozila, kojim je upravljao osumnjičeni A.J., u tovarnom delu ispod slame, upakovanu u pakete i potom u osam vreća.

Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden Višem javnom tužilaštvu u Prokuplju.

Број коментара 4

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 28. март 2024.
19° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво