Ikodinović malo bolje

Stanje vaterpoliste Danila Ikodinovića je stabilno, povređena ruka mu je bolje i "on se polako izvlači iz stanja neposredne životne ugroženosti", izjavio je načelnik urgentnog centra Kliničkog centra Vojvodine Zoran Đermanov.

"Ikodinovićevi vitalni parametri su uredni, a teško povređena desna ruka je znatno bolje nego juče" rekao je Đermanov i napomenuo da bolje stanje te ruke ne znači da ju je pomerio nego da je "stabilno i da se ne komplikuje, čime rastu izgledi da se ona sačuva".

Na pitanje novinara da li povremeno otvaranje očiju na pozive lekara znači da je svestan situacije, Đermanov je odgovorio odrečno i objasnio da se pacijent nalazi u "kontrolisanom uspavanom stanju i da će tako ostati sigurno još nekoliko dana, kako bi se njegovom organizmu pružila šansa za što bolji oporavak".

I ovog dana, kao i prethodnih, obavljene su planirane intervencije, rekao je Đermanov i dodao da Ikodinovića čeka još mnogo intervencija "ali već sad smo sigurniji u ishod njegovog lečenja. Sve ide u povoljnom pravcu i nadamo se da će tasko i ostati".

Naš proslavljeni vaterpolo reprezentativac je na aparatima u Odeljenju intenzivne nege, posle teškog povređivanja u saobraćajnoj nesreći na putu Zrenjanin - Novi Sad 27. juna uveče kada je, vozeći motocikl, udario u automobil koji se kretao u istom smeru.

Ikodinović je posle udara u "jugo" pao na kolovoz s kacigom na glavi, ali je zadobio teške povrede opasne po život, jer je prelomio desnu nadlakticu, pokidavši pri tom krvne sudove i živce ruke.

Povezane vesti:

Ikodinović - nada u oporavak

Ikodinović i dalje kritično

Ikodinoviću malo bolje

Danilo Ikodinović ponovo operisan

Број коментара 11

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 22. септембар 2024.
11° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи