Zadenuo za pojas 67.000 evra

Carinici su na Batrovcima otkrili 67.000 neprijavljenih evra, koje je putnik zadenuo za pojas u nadi da ih tu niko neće tražiti.

Prekršaj je otkriven kada je na red za izlaznu kontrolu oko dva sata po ponoći stigao "audi" kojim su putovali marokanski državljanin, kao vozač, i državljanin Republike Srbije albanskog porekla, kao suvozač.

Upitani da li imaju nešto za prijavljivanje, odgovorili su da kod sebe imaju lične stvari i po dozvoljenih 10.000 evra.

Ispostavilo se da je to samo delimično tačno, jer je kod suvozača za pojasom pronađeno 67.400 evra.

Putniku je vraćeno 10.000 evra, koliko je bez prijavljivanja moguće preneti preko granice, dok je ostatak privremeno zadržan, do okončanja sudskog postupka.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 20. април 2024.
4° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво