Privedena žena koja je udarila komunalnu milicajku

Jedna žena privedena je u policijsku stanicu u Rakovici jer je udarila komunalnu milicajku na vidikovačkoj pijaci. Predsednik Skupštine grada Nikola Nikodijević osudio je napad na pripadnicu Komunalne milicije.

Kako je potvrđeno Tanjugu, u toku je njeno saslušanje, a pripadnica Komunalne milicije zbrinuta je u Urgentnom centru.

Na društvenim mrežama objavljeni su video-snimci na kojima se vidi kako žena udara komunalnu milicajku nakon što ju je ova gurala i cimala njen kofer.

Žena je na vidikovačkoj pijaci prodavala robu za koju se navodi da je nelegalna, a kada je milicajka počela da cima njen kofer, stvari su iz njega ispadale, zbog čega ju je žena udarila.

Predsednik Skupštine grada Nikola Nikodijević osudio je napad na pripadnicu Komunalne milicije.

"Svaki čin fizičkog nasilja je neprihvatljiv bez obzira na kontekst u koji se smešta, a posebno je neprihvatljivo i za svaku osudu je fizički nasrtaj na lice u vršenju službene dužnosti", ukazao je Nikodijević.

Zahvalio je MUP-u na brzoj intervenciji i privođenju vinovnika ovog incidenta nadležnom tužilaštvu na dalje postupanje. 

Број коментара 34

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 20. април 2024.
6° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво