Privedena žena koja je udarila komunalnu milicajku

Jedna žena privedena je u policijsku stanicu u Rakovici jer je udarila komunalnu milicajku na vidikovačkoj pijaci. Predsednik Skupštine grada Nikola Nikodijević osudio je napad na pripadnicu Komunalne milicije.

Kako je potvrđeno Tanjugu, u toku je njeno saslušanje, a pripadnica Komunalne milicije zbrinuta je u Urgentnom centru.

Na društvenim mrežama objavljeni su video-snimci na kojima se vidi kako žena udara komunalnu milicajku nakon što ju je ova gurala i cimala njen kofer.

Žena je na vidikovačkoj pijaci prodavala robu za koju se navodi da je nelegalna, a kada je milicajka počela da cima njen kofer, stvari su iz njega ispadale, zbog čega ju je žena udarila.

Predsednik Skupštine grada Nikola Nikodijević osudio je napad na pripadnicu Komunalne milicije.

"Svaki čin fizičkog nasilja je neprihvatljiv bez obzira na kontekst u koji se smešta, a posebno je neprihvatljivo i za svaku osudu je fizički nasrtaj na lice u vršenju službene dužnosti", ukazao je Nikodijević.

Zahvalio je MUP-u na brzoj intervenciji i privođenju vinovnika ovog incidenta nadležnom tužilaštvu na dalje postupanje. 

broj komentara 37 pošalji komentar
(ponedeljak, 13. jan 2020, 11:50) - Радан [neregistrovani]

Улична продаја

Надам се да ова продаја крпица око пијаце неће у већој мери уздрмати финансијски систем државе. Да је код нас све у реду, како кажу, и улични продавци а и купци свели би се на минимум. Овако, удри по сиротињи. Обострано

(ponedeljak, 13. jan 2020, 11:10) - anonymous [neregistrovani]

tuca

ovo ovde je balkan,zemlja iz snova.

(nedelja, 12. jan 2020, 23:05) - Djuradj [neregistrovani]

@Komentar

Hahaha kakvi se sve motaju na internetu i iskazuju svoja misljenja koja nemaju veze sa stvarnoscu.Covece,komunalna milicija nema ovlacenje da hapsi,ne razlikujes komunalnu miliciju od policije.

(nedelja, 12. jan 2020, 22:15) - anonymous [neregistrovani]

Komentar

Video sam snimak dogadjaja. Pitam se kakva je to milicajkinja da nije mogla da uhapsi zenu koja je bila napala fizicki? Sramota je što imamo takvu miliciju.

(nedelja, 12. jan 2020, 21:08) - anonymous [neregistrovani]

Ma nemoj

Ti si gled,o, al nisi nista vid,o. Ja kao zakon kazem skloni se, a ona meni, aj bre bezi ko si ti da mi kazes, e to je po zakonu, nema sta.. joj zbog takvih nam i jeste ovako

(nedelja, 12. jan 2020, 21:02) - Ja [neregistrovani]

Manemoj

Neverovatno, kakav smo mi narod... Ajde da ukinemo sve policajce, komunalce, sve organe reda, pa da vidimo, dokle ce to dovesti?!Pitate li se vi dobrodusnici za sirotinju da li je ova komunalka radila samo svoj posao, i mozete li samo zamisliti sta je prethodilo pre pocetka snimka. Mislite da nije krenula ljubaznim tonom da je sklanja sa ulice, Da, jeste sigurno, a onda je ova osoba koja ima sva prava ovog sveta nokautirao sluzbeno lice. Ej bre, po hitnom postupku za primer bre, i sto pobeze kad je u,, pravu,,!!!

(nedelja, 12. jan 2020, 21:01) - anonymous [neregistrovani]

Vreme je

Vreme je takvo da je narod pogubio živce i da je svima potrebna sitnica da eksplodiraju.

(nedelja, 12. jan 2020, 20:57) - anonymous [neregistrovani]

Sudije poznaju emocije...

...iz navedenog teksta i prosjecan pravnik moze sebi docarati sliku...policajka je gurala zenu i cimala joj kofer a to joj nije dozvoljeno i ako je Srbija pravna drzava,"odgovarace" kao sto ce odgovarati i prodavacica radi pruzanja otpora i primjene fizicke sile protiv sluzbenog lica...to je to a sto je u Srbiji sve "naopako",krivi su gradjani joj...oni su Srbija!

(nedelja, 12. jan 2020, 20:50) - anonymous [neregistrovani]

питање

Зашто та жена није запослена, већ мора да се сналази да преживи, а можда и њена деца?

(nedelja, 12. jan 2020, 20:41) - anonymous [neregistrovani]

@Hrane decu

I nelojalna konkurencija, pa može jeftinije da prodaje.U ovoj državi najbolje prolaze oni koji ništa (ili malo) plaćaju.Ako pošteno platim ispadam glupak i budala.Po ovom i drugim pitanjima uvek ima da li?Penzioneri traže penzije zaposleni plate a ne treba ništa da plaćamo šta me briga nije to moj problem.I lopovi kada ukradu auto, bakarne žice, trafostanicu itd, treba da prehrane decu.A ako žena policajac ima decu?A ne njena deca nisu važna.