Gurović u petak na saslušanju pred tužiocem

Bivši košarkaš Milan Gurović biće saslušan u petak u Trećem osnovnom tužilaštvu u Beogradu zbog sumnje da je počinio nasilje u porodici jer je bio nasilan prema ćerki i supruzi, rečeno je "Tanjugu" u tom tužilaštvu.

Nakon saslušanja, tužilaštvo će odlučiti da li će predložiti sudu da mu odredi pritvor ili hitne mere iseljenja i zabrane prilaženja i komunikacije sa ženom i ćerkom, koje su lakše fizički povređene u toku porodične svađe.

Guroviću je u sredu određeno zadržavanje do 48 sati kako ne bi ponovio krivično delo nasilja u porodici i kako ne bi uticao na svedoke.

Neposredno pred hapšenje, u izjavi za "Blic", Gurović je rekao da "supruga hoće da mu napakuje" incident, jer on želi razvod već nekoliko godina, a ona ne.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
22° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи