Nesuđeni kupac "Megatrenda" se nagodio, priznao da je lagao o napadu

Nesuđeni kupac "Megatrenda" D. Đ. priznao je da je u petak lažno prijavio kako je nad njim izvršeno razbojništvo upadom tri muškarca u stan, jer se ispostavilo da su u pitanju bili vlasnici stana, i zaključio sporazum sa Trećim osnovnim tužilaštvu u Beogradu.

Prema sporazumu sa tužiocem, koji je već potvrdio i sud, D. Đ. je izrečena uslovna osuda od tri meseca zatvora sa rokom proveravanja od jedne godine.

Presuda je postala pravosnažna, jer su se svi učesnici postupka odrekli prava na žalbu, rečeno je Tanjugu u tužilaštvu.

D. Đ. je navodno trebalo da kupi Univerzitet "Megatrend" od Miće Jovanovića, koji je krajem prošle sedmice saopštio da od prodaje "Megatrenda" odustaje, jer je prevaren.

D. Đ. se na teret stavlja krivično delo lažnog prijavljivanja, jer je u petak prijavio da su mu u stan ušla tri nepoznata muškarca i oduzela mu dva televizora i lakše ga povredila.

Ispostavilo se da su u pitanju vlasnici stana kojima je osumnjičeni dugovao novac za kiriju i koji su mu prethodno najavili svoj dolazak.

U Tužilaštvu kažu da se protiv D. Đ. vodi više krivičnih postupaka zbog krivičnih dela nedavanje izdržavanja, prevara i zloupotreba službenoj položaja.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 16. април 2024.
26° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво