Kupac Univerziteta "Megatrend" uhapšen zbog lažne prijave

Po nalogu Trećeg osnovnog tužilaštva u Beogradu, uhapšen je D. Đ. zbog sumnje da je lažno prijavio da je nad njim izvršeno razbojništvo upadom tri muškarca u stan, jer se ispostavilo da su u pitanju bili vlasnici stana.

D. Đ. je inače osoba koja je trebalo da kupi Univerzitet "Megatrend" od Miće Jovanovića, kažu u tužilaštvu, navodi Tanjug.

Jovanović je u četvrtak saopštio da od prodaje Univerziteta "Megatrenda" odustaje jer je prevaren.

Osumnjičenom se na teret stavlja krivično delo lažno prijavljivanje, a u tužilaštvu će biti ispitan u ponedeljak, rečeno je Tanjugu u tom tužilaštvu.

D. Đ. je lažno prijavio da su mu sinoć u stan ušla tri nepoznata muškarca i oduzela mu dva televizora i lakše ga povredila.

Ispostavilo se da su u pitanju vlasnici stana kojima je osumnjičeni dugovao novac za kiriju i koji su mu prethodno najavili svoj dolazak.

Osumnjičenom D. Đ. određeno je zadržavanje do 48 časova nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti priveden nadležnom tužilaštvu. 

U Tužilaštvu kažu da se protiv D. Đ. vodi više krivičnih postupaka zbog krivičnih dela nedavanje izdržavanja, prevara i zloupotreba službenog položaja.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 24. април 2024.
17° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво