Pritvor za dvojicu Srba u Gnjilanu, sumnja se da su krijumčarili robu

Dvema osobama srpske nacionalnosti tužilaštvo u Gnjilanu odredilo je pritvor do 48 sati zbog sumnje da su krijumčarili robu.

U saopštenju kosovskog policijskog inspektorata navodi se da je policija tokom patrole u ​​regionu Gnjilane zaustavila dve osobe Ž. R. i G. S. koje su u kombi vozilu imale mleko, čokolade i 40 gajbi piva.

Jedan od zaustavljenih je policajac, zbog čega je kontaktiran policijski inspektorat.

Nakon ispitivanja i sumnje da su krijumčarili robu, u konsultaciji sa tužilaštvom, pritvoreni su, a roba im je oduzeta do okončanja procesa.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
9° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво