Obijen vrtić u Beogradu

Obijen je vrtić Princeza Olivera koji se nalazi u okviru predškolske ustanove Savski venac u ulici Gavrila Principa, saznaje RTS.

Uviđaj je završen. Dvadeset šest mališana je na sigurnom. 

Rukovodilac vrtića Slavzujka Babin, rekla je da roditelji koji su mogli odveli su decu kući, a ona deca čiji roditelji nisu mogli da dođu po njih, ostala su u vrtiću. Sva deca su na bezbednom.

 

Prema njenim rečuima da nije prvi put da je vrtić obijen.

Zaposleni su primetili da nedostaju dva DVD plejera i neke sitnice. Stvari u vrtiću su razbacane. 

broj komentara 2 pošalji komentar
(utorak, 12. nov 2019, 11:46) - anonymous [neregistrovani]

Ceo kraj je nebezbedan

I moje dete ide u taj vrtić, a starije u školu Isidora Sekulić. Ceo kraj je nebezbedan, Migranata ima svuda oko škole, vrtića, Ekonomskog fakulteta, autobuske stanice, Finasijskog parka, svaki dan kradu po Shop and Go-u koji radi 24 h, mogu misliti kako je radnicima noću. Jezivo je biti napolju čim padne mrak. Pre dve nedelje su se u sred bela dana pobili ili hteli da poubijaju u tom istom kraju. A bilo je svakakvih slučajeva ranije. Šta treba da se desi dok se ne izmeste iz centra grada? Zašto im je dozvoljeno da borave tu?

(utorak, 12. nov 2019, 11:09) - anonymous [neregistrovani]

Ogorcen roditelj

Sada kada je obijen vrtic je dospelo u javnost, iako je bezbednost dece i vaspitaca bila mnogo vise narusena pre par nedelja kada je migrant u toku dana prosao pored dece i vaspitaca i kroz dvoriste usao u taj isti vrtic.Sta treba da se desi da bi se nadlezni pozabavili problemom bezbednosti dece u PU??U skolama postoji uniformisano lice, zasto ne postoji u PU?????