RTV: Pronađen dečak iz Stare Pazove, više osoba uhapšeno

Trinaestogodišnji dečak iz Stare Pazove koji je sinoć nestao večeras je pronađen. Uhapšeno više osoba koje su povezane sa njegovim nestankom, saznaje Radio-televizija Vojvodine.

Prema saznanjima RTV-a, u potragu za dečakom su bili uključeni najbolji operativci policije iz Stare Pazove, Sremske Mitrovice, Novog Sada i Beograda.

Dečak je nestao u subotu uveče oko 23 sata. Poslednji put je viđen u Zmaj Jovinoj ulici u centru Stare Pazove, od kada mu se gubi svaki trag. Na sebi je imao crnu trenerku i vozio je crni bicikl.

RTV navodi da je, iako to još nije zvanično potvrđeno, prema svemu sudeći dečak bio otet.

Novinar RTV-a iz Stare Pazove je javio da je u razgovoru sa ocem saznao da je nestali dečak poslednji put komuniciaro s bratom od kojeg je tražio da dođe po njega na određenu lokaciju. 

Kako je rekao, potom je usledio još jedan poziv kada se javila majka a veza se prekinula kada je dečak izgovorio: "Sklonite mi povez sa očiju".

Pored roditelja i brojnih sugrađana, dečaka je u Staroj Pazovi dočekao i ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović, javlja RTV.

Број коментара 23

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 24. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво