Predstavljao se kao Saša i krao, ako ga prepoznajete – zovite policiju

Muškarac A. T. uhapšen je zbog sumnje da je izvršio više krivičnih dela prevara i pronevera.

Sumnja se da je uhapšeni muškarac, kao odgovorno lice kurirske službe "BEST - TIM", preko sajta dogovarao kupovinu oglašenih predmeta predstavljajući se kao "Jović Saša" ili "Saša iz Smedereva", nakon čega bi on ili druga lica, koje je angažovao, dolazili na adresu pošiljaoca paketa, preuzimali ih i zadržavali za sebe, saopštilo je Ministarstvo unutrašnjih poslova.

Takođe, sumnja se da se zapošljavao kao radnik u trgovinskim preduzećima, nakon čega bi odradio nekoliko smena, pa najčešće u noćnim satima odnosio robu i novac.

Pošto se sumnja da je na ovaj način prevario više građana, policija poziva oštećene koji ga prepoznaju na fotografiji da se jave na broj telefona 011/2643-175, 064/892-4372 ili 060/053-1609.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
8° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво