Muškarac izbo devojku, pa izvršio samoubistvo

U porodičnoj kući u selu Pečenog kod Kraljeva pronađeno je telo mladića i izbodena devojka. Devojka je operisana u Opštoj bolnici "Studenica", i dalje je životno ugrožena.

Devojka je pronađena sa sedam ubodnih rana nanetih nožem. Ona je hitno prebačena u Zdravstveni centar "Studenica", gde je operisana.

Načelnik Hitne službe u bolnici "Studenica" Zvonimir Veselinović rekao je za RTS da 22-godišnja devojka ima povrede u predelu vrata, grudnog koša i trbuha.

"Povrede na grudnom košu i u predelu trbuha su bile penetrantne sa oštećenjem unutrašnjih organa. Trenutno je u intenzivnoj nezi, i dalje je teško i životno ugrožena, ali se nadamo da će ishod biti povoljan", dodao je Veselinović.

Policija je beživotno telo 26-godišnjeg mladića pronašla obešeno u porodičnoj kući u Pečenogu kod Kraljeva.

Komšije su ispričale da je ovo nezapamćen zločin u tom kraju.

"Kako mu je baba umrla, u ovoj kući niko ne živi. Nema ni struje, nema tu ni telefona, sve je to isključeno", rekao je jedan meštanin sela Pečenog.

Uviđaj je u toku.

Број коментара 5

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво