Tramvaj iskočio iz šina na Mostu na Adi, jedna osoba povređena

Jedan od tramvaja koji sa Banovog brda saobraća ka Novom Beogradu preko Mosta na Adi iskočio je iz šina. Jedna osoba lakše povređena.

Tramvaj na liniji 13, marke KAF, iskočio je iz šina oko 12.20 dok se kretao u smeru ka Novom Beogradu.

Jedna 43-godišnja putnica iz tramvaja je lakše povređena. Sa bolovima u kuku je kolima Hitne pomoći prevezena u Urgentni centar.

Tramvajske linije 11 i 13 su preusmerene i saobraćaju preko starog Savskog mosta.

Nakon događaja obavljen je uviđaj, a istraga će utvrditi okolnosti pod kojima se incident dogodio, odnosno razloge koji su doveli do iskakanja tramvaja iz šina, saopštilo je JKP GSP "Beograd".

Kako je istakao direktor GSP "Beograd" Radiša Momčilović formirana je komisija koja je na terenu.

"Komisija koju čine predstavici izvođača radova, projektanta, GSP-a i Direkcije za građevinsko zemljište na terenu je u cilju utvrđivanja činjenica. S naše strane, očitaće se brzina kojom se tramvaj kretao kako bi se utvrdilo da nije bilo prekoračenja. Tramvajski saobraćaj na ovoj deonici trenutno je prekinut i tako će biti dok se ne utvrde okolnosti pod kojima se incident dogodio", naveo je Momčilović.

Direktor GSP-a tim povodom izražava žaljenje i najavljuje da se istraga nastavlja i ispituju se sve činjenice i okolnosti koje su dovele do incidenta.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 24. април 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво