Sin ubio majku u Kaluđerici

U beogradskom naselju Kaluđerica sinoć se dogodilo ubistvo 56-godišnje žene koju je, kako saznaje RTS, sa više uboda nožem usmrtio dvadesetogodišnji sin. Ubistvo je prijavljeno policiji u 2.45 časova.

Dvadesetogodišnji P. T. ubio je svoju majku T. T. sinoć oko tri sata u Gračaničkoj ulici u Kaluđerici. On ju je četiri puta ubo nožem u leđa i prerezao joj vrat.

Policija je u kući gde je izvršen zločin pronašla nož. Mladić je nakon ubistva pokušao da pobegne, ali ga je patrola ubrzo uhapsila.

Hitna pomoć je na mestu nesreće zatekla pedesetšestogodišnju T.bT. kako leži u lokvi krvi, bez pulsa.

Kako smo saznali, otac počinitelja bio je prisutan kada je Hitna pomoć stigla.

Komšije su rekle da je porodica bila fina i da su živeli mirno. Ubijenu opisuju kao vrednu ženu, a ni za njenog sina nisu imali loše reči.

Prema podacima Autonomnog ženskog centra, u Srbiji svake godine, u porodičnom nasilju bude ubijeno od 30 do 40 žena. Svaka deseta je žrtva svog sina.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 26. мај 2024.
25° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије